Hunor Részvénytársaság - Megint távmunka átverés

Még mindig folyamatosan jelentkezek pár távmunkára, hátha bejön valamelyik. De ha nem a küldjél pénzt és kapod a munkacosmagot tipusú bővebb infó jön, akkor a hálózatépítős, MLM meg hasonló átverések. Expresszen ahol fizetős az álláshirdetés már csak ott mertem bővebb infókat kérni a "munkaadóktól" vagyis inkább fogalmazzunk úgy hogy hirdetőktől.

Jött is a válasz nemsoká:

-----------------------

 Hasznos tudás a boldogabb élethez!

Azért, mert Ön egy megbízható, nyitott, jó szellemi képességekkel megáldott ember, 
akit még a plusz pénz is érdekelhet és így érdemes a különleges információkra!
Küldök Önnek, egy hasznos weboldal linkjét, amelyre díj és kötelezettség 
mentesen beregisztrálva, a boldogulását segítő információkhoz jut! 

Kattintson: IDE

 
Üdvözlettel: 
 
Beréti Csaba

 -------------------------

Regeltem, mert reg nélkül semmilyen infót nem lehet megnézni a weboldalon!

Jött is a válasz e-mail:

-------------

Üdvözöljük kedves PT!


Értesítjük, hogy jelentkezését elfogadtuk és gratulálunk, hogy a munkatársunk, illetve a partnerünk lett!

A Hunor Részvénytársaság (röviden: Hunor), egy 1993-ban alapított különleges és egyedülállő szervezet, amely sikeresen segíti az emberek boldogulását!

Kérjük, figyelmesen olvassa el a következő részt és cselekedjen az alábbiak szerint!


A weboldalunk használatához az Ön felhasználói száma: 1576117825

A weboldalunkra történő belépéskor - a BELÉPÉS ablakban - a felhasználóhoz és a jelszóhoz is a fenti számot kell írnia!
Kérjük, hogy a fenti számot jegyezze meg, mert a weboldalunkra történő mindenkori belépéséhez szükséges és az Ön azonosítását szolgálja!
A belépését követően a jelszót változtassa meg!

A Hunornál, - otthon - az internet segítségével végezheti a feladatát. Mivel számos településen, sok Partnerünkkel működünk együtt, ezért segíteni elsősorban az interneten keresztül fogunk.

1.  Ahhoz, hogy segíteni tudjunk abban, hogy sikeresebben élhesse az életét, és gyorsan pénz keressen a Hunornál, kérjük, részletesen tanulmányozza a weboldalunk tartalmát!

A -
Hunor céljai – menüpont, részletesen arról tájékoztatja, hogy miért segítünk az embereknek.
Az -
Anyagi biztonság és szellemi fejlődés a Hunorral – menüpont, részletesen arról tájékoztatja, hogy mivel segítünk az embereknek.
Az -
Eredményes internetes szervezés a Hunorral – menüpont, részletesen arról tájékoztatja, hogy munkatársunkként miként végezze a feladatát.
A portálunkon minden részlethez hozzájut. Ha valamit nem ért keressen minket a
hunor@pph.hu
emailen!

2. Fontos felvennie a kapcsolatot a kijelölt vezetőjével, hogy az eredményei érdekében konzultálhasson egy szakemberrel! Ehhez keressen minket a
hunor@pph.hu emailen!

3. Kérjük, vegyen részt a web-képzéseinken, a
hunortrade.hu weboldalunkon, a Kapcsolat - Hunor web-képzés menüpontban, csütörtök esténként 19:30-tól! A hétközi képzéseinket megelőlegezzük az Ön számára, hogy meggyőződhessen a fő szolgáltatásunk, a képesség-fejlesztéseink hasznosságáról.
Számítunk az együttműködésére!


Sok sikert kívánunk itt a Hunornál! Számíthat a segítségünkre, a siker lehetőségét megkapja tőlünk!

Üdvözlettel:
Hunor adminisztrációjának vezetője:
Szedlacsik Mariann

--------------------

Persze a weboldalról alig lehet rájönni hogy na most ők pontosan mit is akarnak csinálni, mi a tevékenységük. Na hát mi más lenne mint ÁTVERÉS!!!

A net, fórumokon utánnanézve viszont gyorsan meg is van hogy ez is átverés...:

------------

"A honlapon szinte semmit nem lehet megnézni reg nélkül - még a cég adatait sem(!), de mielőtt valaki regisztrálna olvassa el az ÁSZF-et, melyben a lényeg a közepe táján van:a reg hitelesítése (ekkor már böngészheted a lapot, ill. látsz egyéb tartalmakat is) min.1900 ft, kivéve, ha személyesen felkeresed az irodájukat, de azt elvileg még nem látjuk hol is van. Ezután ahhoz, hogy dolgozhass meg kell venned egy munkacsomagot (újságok, kiadványok, belépési kód, szoftverük használatának díja) ez fél évre 8580 Ft, és innentől dolgozhatsz nekik, de 2 hónapig próbaidőn csak. Válogathatsz a különböző munkákban, de mindenképpen kell egy olyan munkafolyamatot is vállalni, ami neked kerül pénzedbe (otthoni telefonálás, nyomtatás...), de arról persze egy árva szó sincs, hogy mindezt milyen rendszerességgel/mennyiségben. Vagyis lehet fizetni rendesen, a munka meg kérdéses."

6 megjegyzés:

  1. Érdekes volt olvasni a munkaadók hozzáállását. Amúgy nem lehetetlen az otthoni távmunka, jelenleg én is épp így dolgozok, csak már kezd unalmas lenni :(
    Áprilisban kezdtem el kicsit komolyabban szabadidőben nyomni (rendes meló mellett!) IT üzemeltetést amerikaiaknak, ausztráloknak meg mindenfelé. Nem egyszerű mert sok időzónában kell dolgozni, jól kell nyomni az angolt, és a szakmában is pengének kell lenni.
    www.odesk.com, itt szereztem az emberkéket, és kb 1M HUF-nyi összeget kalapáltam össze röpke fél év alatt. Nem egyszerű elkezdeni, mert meg kell küzdeni a pakisztáni, indiai hordákkal akik $2-$5-ös órabérért még az anyjukat is eladják, de kemény melóval, profi hozzáállással már összehoztam pár $40/óra szerződést :)
    Direkt nem adok referral-os linket, meg amúgy is ellene vagyok a piramis építésnek nagyon.

    VálaszTörlés
  2. Köszi a pozitív választ és tippet! De mint láthatjuk nem magyar sem az oldal, a munkaadók meg pláne nem. Tehát itthon, itthoni munkaadók szerintem tényleg nem adnak valós távmunkát.
    Ha lenne profi nyelvtudásom akkor valszeg már nem itthon lennék.
    Mert itthon igen, láthattuk a munkaadók hozzáállását. :-(

    De köszi mégegyszer a linket! Úgy látszik tényleg el kell kezdeni angolt tanulni...

    VálaszTörlés
  3. Igen, sajnos magyar viszonylatban tényleg nagyon korlátozottak a lehetőségek (én is külföldön élek jelenleg), de nincs mese, ki kell lépni a nemzetközi piacra ha már ott van az a fránya szélessávú net. :)
    Van hasonló magyar oldal is, linket nem adok, mert nagyon antipatikus a gerilla marketing hozzáállásuk. De kb 5 munka van fent, abból ki tudja mennyi a valós, plusz vagy 500 regisztrált álláskereső.

    VálaszTörlés
  4. A Hunorral én is megjártam. A kijelölt kapcsolat tartóval se tudtam felvenni skype-on a kapcsolatot. Visszaírta hogy nem jó nállam a skype. Erre azt írtam ne nézzen hülyének mikor az ismerőseimmel tartom a kapcsolatot skype-on keresztül nyugat Európában. Semmi érdemlegeset nem kaptam tőlük, csak vegyek részt képzéseken, önerőből. Nagy kamu az egész.

    VálaszTörlés
  5. Kezdö àllàskeresökènt ès mert bövebb infot szerettem volna megtudni.elküldtem az aprod.hun az önèletrajzom.benne minden adatommal... De be nem regisztraltam mert gyanus lett.igy talaltam erre a bejegyzesre is.èret ìgy bàrmilyen atrocitàs is engem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem valószínű, szerintem ennyivel megúsztad. Max egy csomó reklámot fogsz majd kapni az e-mail címedre. :-)

      Törlés

Hozzáfűznél valamit? Jobban tudod? Írd meg regisztráció nélkül!