AWSurveys - Internetes munka

Otthon végezhető munkára már jelentkeztem, szuperinfós, válaszborítékos hirdetés. De sajnos ugyanúgy átverés is. :-(

Most kipróbáltam a netes álláskereső portálokról pár hirdetést. Aki nem kért pénzt előre azok mind kivétel nélkül ugyanazt a sablonszöveget küldik.

AWSurveys.com címen elérhető csoda árasztja el a fórumokat, álláskereső oldalakat és minden olyan helyet a neten, ahol álláshirdetésekkel kapcsolatos tartalom ingyen megjelenhet.
Online Internetes munkát ígérnek a lelkes tagok és e-mailben adnak felvilágosítást.

Naszóval soknak írtam hogy: Kérlek írd meg a részleteket! 10-ből kilenc netes online othon végezhető munka hirdetésekből az alábbi sablonlevél jön a postaládánkba tájékoztatás címén. : ( az az 1 ami meg nem ezt küldi az meg pénzt kér..)

---------------------------------------------------------------------------------
Tisztelt Tibor!



Az alábbiakban küldök Önnek egy rövid egyedi tájékoztatót arról, hogy mit is ajánlok.
Napi 2â0133, esetleg 4 óra (a rá szánandó, illetve rendelkezésre álló szabadidőtől függő) internetes munkával, otthonról, kereshet 10-20.000 Forintot hetente, úgy, hogy akkor dolgozik, amikor akar. Ha többet dolgozik, akkor többet keres. Minden csak Öntől függ, és attól, hogy mennyire kitartó és állhatatos.

A munka voltaképpen meghatározott honlapokra irányuló hirdetések feladásából és a beérkező válaszok feldolgozásából áll egy nemzetközileg elismert amerikai cégnél.

Ez a cég egy piackutatásokkal és honlapok elemzésével foglalkozó tőkeerős vállalat.

A következő a feladat:

1. Előre elkészített hirdetéseket kell feladni az interneten, online újságokban, fórumokon, stb. Csak ennyi.

2. Naponta 2â0133-szor megnézni az email postaládát, és válaszolni a beérkező levelekre.

3. Készíteni egy  nyilvántartást azokról, akikkel együtt dolgozik â013 ez később nagy segítségére válik, és egyszerűbbé tehető a munkafolyamat.

4. Párszor egy héten, vagy akár naponta is (attól függ,  mennyit dolgozik), átutalják Önnek a pénzt egy külön erre a célra nyitott elektronikus számlára (PayPal, AlertPay vagy hasonló átmeneti készpénzszámla), amit onnan bármikor átutalhat a saját lakossági folyószámlájára. (ennek az internetes számának sincs nyitási vagy számlavezetési díja â013 teljesen ingyenes).

Az egész munka során a következőket kell használnia: másolás, beszúrás, válasz, küldés. Nincs szüksége semmi kezdőtőkére, semmilyen befektetésre! Nem kell nyelveket beszélni, elég, ha â013 mondjuk â013 számítógépes felhasználói szinten ismeri az angolt, és alapszinten tud dolgozni a számítógépen. Ahogy az első eredményeket látja (és ezt látni fogja azonnal, amint az első Ön által továbbküldött hirdetés megjelent), örömét leli majd ebben a munkában. Nem kell semmit eladni, nem kell semmit venni. Nem kell állásinterjúkra járni, nem kell bizonyos pontszámot elérni, még barátokra, ismerősökre sem kell rátukmálni semmit. Csak magának dolgozik az ember, a maga ura, így az összes jövedelem saját, nem kell osztozni rajta senkivel. Nem kell bejárni dolgozni, otthonról végezhető minden.

Az első pénzösszeg kézhezvétele után, garantáltan nem fog soknak tűnni az a napi 3â0134 óra, amit ráfordít. Meg kell jegyeznem, hogy rengeteg csaló van a neten, de ez egy teljesen legális munka, nem átverés.

A következőkben be fogom mutatni lépésről lépésre, hogyan is működik az egész. Az összes információ és a segítség, amit nyújtok, teljesen ingyenes. Sem most, sem később nem kell érte fizetni.

Összesen 3 e-mailt fogok küldeni ebben a témában, vagyis ezen kívül még kettőt.

Ez egy valós munkalehetőség, már az első kapott e-mail után beindul. Több tízezren dolgoznak már benne, s nem csak itthon, külföldön is, és nagyon nagy sikere van, a kereset pedig csak a ráfordított időtől függ.

Ami nagyon fontos: ha nem tetszik, vagy nem akarja folytatni, bármikor abbahagyható, nem veszít semmit, sőt az átmeneti számlájáról a pénzét is megkapja, amit addig megkeresett. Jómagam azt tapasztaltam, hogy miután úgy döntöttem, hogy elkezdek dolgozni, teljesen megváltozott a felfogásom az internetes munkákat illetően. Féltem én is, mert sok rosszat olvastam, hallottam, meg nem voltam benne biztos, hogy meg tudom csinálni, de a szükség nagyúr. Az első lépések után viszont rájöttem, hogy egyáltalán nem bonyolult, és ami fontos volt számomra (de nagyon!): nem kell semmit befektetni â013 a munkán kívül. Egy pár elhelyezett hirdetés, vagy hozzászólás fórumokon, és már másnap van belőle pénz. Rájöttem, hogy minden elvesztegetett napért kár volt.

Ha ez után az első levél után úgy érzi, úgy gondolja, hogy ez mégsem az, amire Ön számított, vagy nem vág bele, az is érthető: senkiâ013semmi nem kényszeríti. Ez esetben nem ír választ, és nem küldöm önnek a második, illetve harmadik levelet.

Ha viszont érdekli ez a munka, várom levelét és küldöm a további tájékoztatót, hogy lépésről lépésre mit kell tennie, hogy megkeresse az első 4900 Forintot (27 US dollárt). Ha válaszol, levelének â01Etárgyâ01D sorába írja be: â01EInternetes munkaâ0132, részvétel."

Fontos! Mindent pontosan úgy kell végrehajtani, ahogy a következőkben le van írva!

Először is mentse el ezt a levelet a számítógépén egy mappába. Legyen a címe, mondjuk â01EPénz a neten â013 1â01D â013 persze bármi más, megkülönböztető címet is adhat, a lényeg, hogy könnyen és gyorsan tudja használni. Később, a további információk során majd elmagyarázom, miért lesz szükség erre a levélre.

Bízom a mielőbbi sikeres együttműködésünkben!

Üdvözlettel: Zsuzsa

P. S.
Ne ijedjen meg, ha elsőre bonyolultnak tűnik, az e-mailben leírtak sablon szövegek a pontos és gyors útmutatás érdekében. Ha már benne lesz a folyamatban, megy, mint a karikacsapás!

-----------------------------

Persze hogy érdekel, írtam is a választ.

Erre ők is rögtön írtak egy választ:
--------------------------------------------------------------

Üdvözlöm ismét!

Mindenekelőtt engedje meg, hogy a továbbiakban tegeződjünk, hisz azzal kicsit könnyebb lehet a kommunikációnk. Ha esetleg túl szájbarágósnak találod az alábbi fejtegetéseket, kérlek nézd azt el nekem, hiszen nem tudhatom, hogy milyen számítógépes ismeretekkel rendelkezel.

Köszönöm, hogy részt szeretnél venni ebben az első levelemben ajánlott munkalehetőségben. Meglátod, jól döntöttél.

Az alábbiakban részletesen, lépésről-lépésre leírom, hogy a továbbiakban mit is kell csinálni. Olvasd el figyelmesen ezt a levelet, mentsd el, és amikor el kezdesz dolgozni, legyen nyitva előtted. Könnyebben fog menni a munka.

Először is regisztrálni kell az alábbi oldalra!

http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=munka


Ezt a címet pontosan kell bemásolni a böngésző címsorába )mindegy, hogy milyen böngészőt használsz), elejétől a végéig! Fontos! (Legjobb egérrel lemaszkolni azaz kijelölni, s utána csak Ctrl-C billentyűvel vágólapra venni, majd Ctrl+V billentyűparanccsal beilleszteni a böngésző címsorába. Ugyanez persze az egérrel kijelölés után helyi menüből is végezhető a Másol, illetve a böngésző címsorában a Beilleszt helyi menüpontokra kattintva.)

Vigyázz: egyetlen egyszer tudsz csak regisztrálni! Ez viszont kötelező ahhoz, hogy dolgozhass!

A regisztrálásnál pontos, hiteles adatokat adj meg!

A regisztráció menete részletesen:

1. Bemásolod a fenti címet (linket), és kinyitod az oldalt.

2 Következő lépés: "Create A Free Acount"

Itt kitöltjük a mezőket, latin betűkkel, ékezetek nélkül.
UserName-ID: ami lehet név, becenév, amit aztán elmentesz, hogy ne felejtsd el, mert később csak evvel tudsz belépni!
Password: azaz jelszó. Ez legalább 7 karakter kell, hogy legyen, és szintén mentsd el, jegyezd fel valahova.
First Name: keresztnév
Last Name: vezetéknév
Gender: nemed: female nőnem, male hímnem
Age: életkor
Email Address: valós e-mail cím / Password a jelszó, ami bármi lehet.

Ezt követően be kell másolni az ablakmezőben megjelenő biztonsági karaktereket a megfelelő helyre. és ha ezt bemásoltad, beviteli paranccsal (enter) nyugtázod, és kész is van a regisztráció.

3. Ezt követően megjelenik egy oldal, amelyen lemegyünk a zöld részig. Ott az alábbi sorokat látod:

The Following Surveys are Available:

Welcome Survey -- A $6.00 Website Evaluation is Available.
A $4.00 Website Evaluation is Available.
A $4.00 Website Evaluation is Available.
A $4.00 Website Evaluation is Available.
A $4.00 Website Evaluation is Available.
A $4.00 Website Evaluation is Available.
An September Bonus Website Evaluation is Available.

4. Ráklikkelünk az elsőre (Welcome Survey -- A $6.00 Website Evaluation is Available , kinyílik egy újabb, másik oldal, amelyen olvashatod, hogy kapsz 6 US$-t, ha folytatod, majd ráklikkelünk a Start Surveys Now - ra.
5. Meg fog jelenni két mező, ezek mindegyikét ki kell tölteni angolul. Megkönnyítésül leírok pár lehetőséget, amelyek közül választhatsz minden alkalomra, amit majd bemásolsz. Természetesen ezek sablonszövegek, voltaképpen azt szolgálják, hogy a rendszer érzékelje, hogy megnyitottad ezt az oldalt. Tehát, bármelyiket választhatod (hasonló dicsérő jellegű nyilatkozatokat magad is szerkeszthetsz), kijelölöd, vágólapra veszed, behelyezed a megfelelő mezőbe:
1. This is an excellent site!
2. I shall advise it to all!
3. I very much liked this site!
4. It is an interesting site!
5. I think this site should see more people!

Kezded a Click Here for Website 1-el, kitöltöd az üres ablakokat (bemásolod az angol értékelések közül azt, amelyik tetszik, tehát bármelyiket az 5 válaszlehetőség közül), bezárod, majd rátérsz a Click Here for Website 2- re. Ugyanúgy kitöltöd az üres ablakokat, ahogyan az előbb, majd bezárod. (De ez nem kötelező, csak a formaság végett van. Lépj a következőre.) Ha minddel végeztél, rámész a Click Here to Submit BOTH Reviews"-re. Itt tudatják veled, hogy kaptál 6 US$-t. Ezután következik a â01EClick Here to go Home and see your New Balance".

6. Újra a zöld oldalon leszel, és ráklikkelsz a következő mezőre - összesen 5 ilyen feladatmező lesz még.

$4.00 Website Evaluation is Available, Start Survey Now", és kitöltöd a 2 üres ablakot, mint korábban.

7. Ha ezzel kész vagy, menj rá újra a Click Here to go Home and to see your New Balance"-ra. Ezeket a megnyitásokat, bemásolásokat addig ismételed, amíg be nem fejezted mind az ötöt, és akkor van már 26 US$ az oldali számládon (ennyit kerestél), sőt: kaphatsz még 1 US$ sikerdíjat is.

Fontos! Mentsd el (írd fel) a felhasználónevedet és a kódodat, nehogy elfelejtsd, mert erre a továbbiakban szükséged lesz!

8. Ahhoz, hogy hozzájuss a pénzedhez, illetve át tudd utalni az átmeneti számláról a saját, hazai bankszámládra, minimum 75 US$-nak kell a számládon lenni. Hogyan lesz meg ez az összeg, honnan jön össze, és hogyan juthatsz hozzá?

Klikkelj a lap tetején a Refer Friends" ablakra. Lejjebb lesz egy olyan szöveg, hogy Your Direct Referring Link is below Refer Friends", alatta pedig egy aloldal neve, aminek végén a Te felhasználóneved szerepel ilyen formában:


http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=a_te_neved




Ezt a sort, illetve linket, amelynek a vége a te felhasználói neved, másold le, mentsd el, utána pedig küldd el nekem egy e-mail-ben. Szükségem van erre ahhoz, hogy elküldjem neked a további lépéseket, azaz a harmadik levelet, e nélkül a link nélkül ugyanis nem tudom elküldeni a soron következő információt.

Kijelentkezéshez lépj a Home" mezőre.

Miután elküldted nekem e-mail-ben azt a linket (aloldal-címet), amit kaptál (végén a te felhasználói neveddel), küldöm az utolsó lépéseket, amelyekkel tovább tudsz dolgozni és keresni a jövőben.

A nekem küldendő levél Tárgy sorába most írd be: Internetes munka 3. Induljon a pénzkeresés!"

Ha bármi nem világos, vagy nem megy, írjál nyugodtan, segítek.


Üdvözlettel: Zsuzsanna

--------------------------------------------------------

Megírtam nekik hogy sikerült a reg, mik a további teendőim?

Válasz jött is nemsoká:

---------------------------

Üdvözöllek ismét!

Legelőször is a szokásos: mentsd el ezt a levelet, Pénz a neten 3 címmel. Most pedig elmagyarázom, miért kellett elmenteni ezeket a leveleket.

Először is regisztráltál a
www.AWSurveys.com oldalon, amivel kerestél 26 US$-t, de a minimálisan utalható összeg, 75 $.

Ha a levelemben megadott regisztráció-ellenőrző linkre nem kattintottál rá, akkor most légy szíves, kattints erre a linkre, hogy ellenőrizd, működik-e a regisztrációd:

http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=munka



Ha eljutottál ezzel a linkkel a regisztrált oldalig, akkor rendben, bejelentkezhetsz a LOGIN menügombra kattintva.

Hogyan keress 75 $-t? Természetesen gyorsan, mert minél előbb, annál jobb. Először is javaslom, nyiss egy új e-mail címet, mert ha belekezdesz az önálló munkába, rengeteg e-mail fog beérkezni, nem érdemes összekavarni a privát levelezéssel. Ez lehet:
gmail.com, yahoo.com, stb.

Érdemes tudni: a citromail nem alkalmas erre a tevékenységre, sőt: a freemail is kiakad Sajnos, ezek a levelezők elég megbízhatatlanok. Javaslom a gmailt, az nagy tárhellyel rendelkezik (7 GB), és rendkívül gyors is. Ha saját gépedről levelezel, vagyis a saját gépeden van a postafiókod (Microsoft féle Outlook, vagy Outlook-express), ezek helyett nem ártana pl. egy megbízhatóbb Thunderbird beszerzése (ingyenes, a netről letölthető, és magyar is) Na de ez egyéni ízlés kérdése.

És hát most jön a saját ténykedés önmagunk bevetése. Neked is közzé kell tenned valamelyik frekventált távmunka-programon egy toborzó hirdetést. Legyen az egyéni hangvételű, olyan, hogy felkeltse a jobb híján internetes pénzkereséssel próbálkozni szándékozó emberek érdeklődését. Mert nyilván te is tudod, hogy ez egyelőre egy olyan pótcselekvés, amivel zsebpénzt, kereset-pótlékot lehet szerezni, de azért ez nem egy életpálya-modell

A következőben adok egy hirdetési példát:

Szeretnél pénzt keresni, de nem szeretsz állásinterjúkra járni? Szeretnél szabad lenni, de szükséged van egy jó és stabil jövedelemre? Szeretnél otthon maradni úgy, hogy ez ne jelentsen jövedelem kiesést? Tanulsz, vagy kis mama vagy és jól jönne egy kis pénz? Akkor neked erre a munkára van szükséged. Nincs szükséged semmi kezdői tőkére. Napi 3-4 óra munkával hetente kereshetsz 75-1000$-t, ha több szabadidőd van, akár többet is. Mire van szükséged? Internet elérésre, számítógépre, minimális számítógépes ismeretreâ026, a többi már csak azon múlik, mennyire gondolod komolyan. Nem MLM! Bővebb információért küldj egy e-mailt a következő címre: aká
rki@gmail.com (ez csak példa ide a te mail-címed kerül!) Tárgy: Pénzkeresés a neten 1.
Ha van időd, kedved, ötleted, teljes egészében megváltoztatható a szöveg, lehet sikerül jobbat szerkeszteni. Feladod online állásoldalakon, fórumokon, bármilyen ötlet jöhet.
Állás típusa: internetes munka, online munka, távmunka, részmunkaidős munka, diákmunka, otthoni munka, stb.
Minimális számítógép ismeret.
Jövedelem:100/500$ hetente, de tőled függ.
Kor: min 16 év, maximum nincs.
Követelmény: kitartás, szorgalom, figyelem, türelem.

Természetesen a hirdetés tetszőlegesen variálható. Mint láttad, én sem ezt a szöveget használtam. Nagyon sokan követik el azt a kezdő hibát, hogy simán átmásolják valami kevésbé írástudó emberkének a szövegét (elnézést, ha ezzel valakit megsértettem volna - nem állt szándékomban), és utána csodálkoznak, hogy a kutya sem válaszol nekik. Egy jó tanács: Legyél igényes! Nyilván az írásod, a fogalmazásod az, amivel a másik ember a netes kapcsolatban veled találkozik, és ami alapján vélemény formál rólad, meg az egész általad ajánlott munkáról.

Figyelem! Miután elméletileg a bejövő érdeklődő e-mailek száma végtelen, a kereset is az!

Miből is áll tehát voltaképpen a munka?

1. Hirdetés feladása munkát kínáló (lehetőleg ingyenes) hirdető weboldalak állás rovatában.
2. Válaszolj az érdeklődő levelekre és küldd el ezt a három levelet, amit tőlem kaptál olyan sorrendben, ahogyan én küldtem neked. Persze neked már jobb a helyzeted, hiszen egy stílusában kidolgozottabb anyagot kaptál. Láttad volna, milyen szövegből kellett kigyúrnom ezt, ami hozzád eljutott! Ha mindent megfelelően megcsináltál, akkor hamarosan jelentkeznek az érdeklődők. Ne feledd: ŐK ugyanolyan rossz helyzetben vannak, mint te, nekik is jól jön az a pár forintocska, amit akár így is össze lehet kaparni
Tehát légy őszinte velük, kulturált, kedves és közvetlen!

Ha meg akarod tudni, mennyi pénz van a számládon, menj fel a
www.AWSurveys.com oldalra, lépj be a kódoddal, azonnal látod, mennyit kerestél, és ha elérted a minimális összeget, azt kiveheted, illetve átutalhatod saját számládra.

A számlákról részletesebben:

Miután beléptél az oldalra, a lap alján megtalálod a My A.W.Surveys Stats" feliratot, alatta pedig a Total Surveys â013 26 $ (vagy 27$ ha kaptál plusz 1$ jutalmat) jelzést, ami voltaképpen a regisztráláskor, és a 2. levélben kapott útbaigazítás szerint kapott összeg. Ez alatt következik a "Total Refferals" felirat, mellette pedig az összeg, amit minden egyes, a te oldaladon regisztrált személy után kaptál azoktól, akik az általad továbbküldött regisztrációs linkre kattintottak. A legalsó sor a "Current Balance", vagyis az a teljes összeg, ami jár neked.
Amikor egy személy regisztrált az oldalon, és elküldte neked az ott kapott címét (mint ahogy te is elküldted nekem a te felhasználói neveddel végződő linket), akkor kell elküldened ezt a harmadik levelet a veled kapcsolatban álló személynek.
Ő is ugyanúgy fog keresni, mint te, vagy én, azaz mint mi, vagyis minden regisztrált személy után 1,25 $-t kapok én, kapsz te kap ő is. Ezért OKVETLENÜL töröld ki az általad elküldésre kerülő második levélből az én oldalam címét (Refer link a Suzyka végződést), és írd be helyette a sajátodat regisztrációs nevedet (azt, amit elküldtél nekem), valamint mindenhova a saját e-mail címedet írd be az enyém helyett.

Persze lehet fanyalogni, hogy ez nem egy nagy biznisz, nem az igazi nagy pénzkereset, de hát őszintén bevallottuk már az elején, hogy semmi befektetést nem igényel (a szabadidőn kívül), Hidd el, elég szépen lehet keresni vele, ha ráfordítod a szükséges időt. 2-3 nap alatt akár 100 200 e-mail is simán beérkezhet. Ha egy hét alatt összecsorog 100 200 US$, az azért 180-nal szorozva a heti 20 30 ezer körül van (És akkor már nem is olyan nagy marhaság ez az egész, ugye?) Persze az is lehet, hogy te még szerencsésebb is leszel, mint én!

A legfontosabb a megfelelően fogalmazott hirdetés feladása, mert ettől függ, hány emberrel fogsz együtt dolgozni.

Továbbá:

Fontos még, hogyan jutsz hozzá a pénzedhez, mikor elérted a minimális összeget.
Belépsz a
www.AWSurveys.com oldalra, klikkelj a Redeem Money feliratra, ahol a következőket találod:

Current Balance az összeg, amit kerestél.
Redeem Amount az összeg, amit felvehetsz.
Redeem Method kiválaszthatod, hova szeretnéd a pénzed utalni (PayPal vagy AlertPay átmeneti számla). Ezek közül kell nyitni egy internetes számlát, amelyről azután a saját számládra utalod a pénzt. A számlanyitást interneten végzed, a
www.paypal.com oldalon például. Én ennek a magyar felületét ajánlom a figyelmedbe, amit itt találsz:

https://www.paypal-europe.com/magyar/managemoney.html

Nagyon fontos, hogy a regisztrációkor valós adatokat adjál meg, mert másképp nem fog sikerülni! Ha nem megy, írjál majd és segítek. A Chek módot, sem a Hitelkártya módot ne válaszd, mert az csak Amerikában működik. Visszatérve a mi â01Ezöld oldalunkra, ha elérted a 75 $ keretet, csak kattints a Redeem Now parancsra, és már utalják is innen az összeget az internetes (PAyPal vagy más) számládra. A PayPal-ról, vagy más ilyen közvetítő számládról már egyenesben utalhatod a beérkező pénzt a saját lakossági bankszámládra (OTP vagy bármi más). Kétségtelen, hogy 3 4 munkanapot igénybe vesz az átutalás, de: türelem rózsát (meg zsebpénzt) terem

Fontos! Valahova minden jelszót, felhasználónevet jegyezz le, nehogy elfelejtsd! Az itt kapott számlaazonosítót írd majd be a www.AWSurveys.comoldalon a Redeem Money-hoz.

Örülök, hogy együtt dolgozhatunk.
Ha bármi kérdés van, vagy valamiben segíthetek, nyugodtan írjál, megoldjuk.

Sok sikert és további jó munkát kívánok!

Üdvözlettel: Zsuzsanna

----------------------------------------------------------

 

Ennyi lenne a nagy netes munka! Azért "Ők" a megszólítás mert több emberrel lefolytattam ezt, de Zsuzsa volt a leglelkesebb, el is küldöm neki a blogom címét hátha rájön hogy elpazarolt idő amit ő csinál!

Itt is leírják hogy átverés, onnan másolom ezt a részletet is:

--------------------------

A dolog lényege, hogy regisztrálni kell a fent nevezett honlapon, aminek már megjelenése is valami HTML-ben kezdő suhanc ügyeskedésére utal. Szóval a tagok újabb tagokat szerveznek be és ezzel majdhogynem ki is merül az online munka folyamata.
Elméletileg a dolog lényege az lenne, hogy kérdőíveket kell kitölteni és regisztrálni kell a megadott további weboldalakon. Ez azonban úgy tűnik csak mellékszál, hisz a nagy pénz a tagok beszervezésében van. Illetve lenne, mert már a modellben alapból kódolva van, hogy átverés.
Mégis ki fizetne egy fillért is a CTRL-C, CTRL-V e-mail küldözgetős tagoknak, akik nyelvtudás és minden további cselekmény nélkül járják a netet? Azt nyíltan le is írják a tagok, hogy nem kell semmit sem csinálni, csak robot módjára spamelni a neten, majd sablon leveleket küldeni a további balekoknak.

Összefoglalva tehát ez is csak egy a sok internetes pénzkeresési lehetőség közül, amiből soha senkinek nem lesz pénze. (igaz a tagok magabiztosan állítják, hogy ők már kaptak pénzt, de ez csak a szokásos beetető duma)
Több helyen olvasni már, hogy a céggel nem érdemes foglalkozni, mert nem fizetnek. A dolog azonban ennél egyszerűbb, hisz soha egyetlen egy e-mail olvasásért, reklám nézegetésért és egyéb hasonlókért pénzt ígérő cég nem fizet.
Az átlag MLM rendszerekkel ellentétben tehát ez egy még komolytalanabb dolog. Itt ugyanis eleve kizárt, hogy bárki is egy fillér pénzhez jusson és nincs mögöttes termék sem.
Ráadásul az sem igaz, hogy nem kerül semmibe, mert angol nyelvű oldalakon leírják, hogy kit mennyire vágtak meg. Többen ugyanis képesek voltak a kifizetés reményében előbb befizetni kisebb, pár ezer forintos összegeket.

--------------------------------------------

Sőt 3 ilyen hirdetőnek küldtem ki az alábbi e-mailt a procedúra végén hogy:

---------------------
Szia!


Köszi a "munkát" sikerült regisztrálnom!



Ui: érdeklődnék, megkérdezhetem hogy ezzel a munkával te mégis mennyit tudtál keresni? Tehát mikor kezdted és kerestél-e vele és ha igen mégis mennyit?

--------------------------------
Válasz egyikre sem jött! Minő véletlen...

De amúgy én regisztráltam, sőt meg is hackeltem az alábbi szerint:

http://hackzandapps.atw.hu/awsurveys.html

 

Persze pénz azóta sem jött... :-(

 

Pedig olyan szép és jó lenne ha működne bármely netes otthoni munka! De sajnos ahogy én nézegetem őket, 99,9999% -a átverés!

3 megjegyzés:

  1. Üdvözlöm!

    Kényelmes internetes munka 0 ft befektetéssel.
    4-5 féle külömböző munka!
    Hosszú távu munkabiztosítás!
    Irjon míg nem késő!
    Ez NEM ÁTVERÉS!!! Magam is ebböl élek!

    email: interneten.munkak@gmail.com

    VálaszTörlés
  2. Kurva anyad ;)
    Inkabb amway ezek

    VálaszTörlés

Hozzáfűznél valamit? Jobban tudod? Írd meg regisztráció nélkül!