TECHNIK-FLEX KFT

Még mindig semmi, mennem kell tovább. Cegléden helyezkedik el a fenti cég, van is ismerősöm aki ott dolgozott. Ki is faggattam.

Cegléden, a "régi pesti úton" helyezkedik el. A neten hiába írják a Nefelejcs utca 4-et , onnan csak az irodákat lehetne megközelíteni, de az a bejárat le is van zárva. Tehát a túloldalról kellene megközelíteni.

Fizetés: max 100, de nem órabér hanem teljesítménybérben fizetnek.

Bejelentve: minimálbér, többit borítékban zsebbe

12 órás kétműszakba, hétfőtől péntekig, néha szombat vasárnap is.

Kajajegy, fizetés, bérlet... arcra vagyis vagykapsz vagy nem.

Felvételi kérdések, tesztek: semmi teszt nincs, végzettséged kérik, egy rövid elbeszélgetés a főnökkel és go dolgozni.

Határozott idejű munkaszerződés, 2-3 hónapra előre, utánna vagy megújítják vagy viszlát. Vagy olyan is volt hogy nem újítják meg de tovább dolgozol és tovább is kapod a fizetésed, csak a főnök nem ér rá szerződést megújíttatni...

Két cég van, Bosal Technik- Flex és Knott Technik Flex. Mindkettő egymás mellett, majdhogynem közös a telephely is. De a tulaj közös, mentalitás, viszonyok közös.

Vonóhorgokat gyártanak, CNC fűrészelés méretre, hajlítás, hegesztés, kovácsolás stb.

Mivelhogy senki nem jár a környékemről oda, így sajnos ide be se adom a jelentkezésem. Állandó 12 órás műszak... nem tudok bejárni mert nincs mivel.

Köszönöm egy volt ott dolgozónak hogy megosztotta ezeket velem!

4 megjegyzés:

  1. Gépkocsi vezetőt kerestek, jelentkeztem, pontosabban odairányított egy közvetítőiroda, láthatóan személyes ismeretség alapján. Vittem önéletrajzot, bár nem kérték. Természetesen rendelkezem a szükséges képzettséggel, több évi gyakorlattal. Nem tudom mi kellhet még egy ilyen munkához? Rövid beszélgetés után azt mondja az illető (név alapján a tulaj fia), hogy keressem 2 nap múlva. Kerestem telefonon, beszéltünk, majd újabb néhány napot mondott, ez ma van, de nem veszi fel a telefont. Aljas szemét eljárásnak tartom az ilyen bujkálást, mert nem vesz emberszámba. Mondja meg nyíltan, hogy már nem aktuális, mást vett fel a munkára és kész. Ez egy büdösgyökér hozzáállás.
    Részemről nem ajánlom senkinek ezt a céget.

    VálaszTörlés
  2. Erről a cégről egy régi szerelem jut eszembe...

    VálaszTörlés
  3. 3 hónapos szerződésem lejárt és viszlát :D inkább vesznek fel uj embereket minthogy többet fizessenek a régieknek, ja és a 3 hónap ami ugye próbaidő szeretik az embereket éjszakás műszakba berakni amiért nem kapnak több pénzt

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Méghozzá állandó 12 órázás van még mindig teljesítménybérben???
      Te legalább kaptál szerződést. :-)

      Törlés

Hozzáfűznél valamit? Jobban tudod? Írd meg regisztráció nélkül!