Aranyablak Kft Újszilvás

Mivelhogy úgy látom hogy helyben esélytelen elhelyezkedni (nem vagyok tősgyökeres ugye ez a fő gond) így nézzük a környékbeli kis cégeket is.

Mint mindig, információgyűjtéssel kezdem. Szerencsére van több ottdolgozó ismerősöm is, ideje kifaggatni őket.

Szóval: Fizetés 80-100 között alakul átlagban, na nem is olyan rossz. Persze túlórát nem fizetnek (meg se lepődök), főként nehéz fizikai munka (ha rakodónak kerülsz), de ha gépkezelőnek akkor könnyebb dolgod van. Mert ugye az ablakok, a jó nehéz kétrétegű hőszigetelő üveggel igencsak nehezek, és géppel sem olyan egyszerű mozgatni őket. Ki se maradhatna, bejelentve minimálbérre.

De egy érdekesség: helyi embert nem szeretnek felvenni. Mondván fél a cégvezetés hogy a sok sógor, koma jóbarát netalántán összebeszél és a farzsebben marad egy bukóablak... így helyi lakost szinte fel sem vesznek. Bár ez nekem csak előny. Na ez a cég sem költ csapatépítő tréningre az biztos. :-) D
Itt sincs sem teszt, semmi, önéletrajz + ha nyertél akkor szóbeli elbeszélgetés és mehetsz dolgozni.
De csak ízelítőnek kaptam a mosdótémát is, mint munkahelyi körülmények. Igen gyászos, van két wc a kitudja hány emberre. Csak szünetben mehetsz, egyéb esetben zárva van.
Vagyis ha rádjön a fosás akkor el kell kérni a kulcsot a portástól. Nade az nem ingyen adja hanem 600Ft fejében. Nem zsebre megy, a cég akarja a munkaközi hasmenéseket visszafogni. És mivelhogy a portás véletlenül sem koma így vagy fizetsz vagy beszarsz.
Ja persze 600Ft-ért sem kézmosási lehetőség, sem takarítás nem jár, ellehet képzelni egy ilyen mellékhelyiséget.
Persze vészkijáratok ,minden lezárva nehogy kihugyozzál a csarnok mögötti parlagfű erdőre.
Szóval már megkaptam a tanácsot hogy nagy üres üveg legyen nállam. :-)

 

Mindenesetre aki meg tudja erősíteni a témát kérem írjon egy hozzászólást. Én meg küldtem egy önéletrajzot, japán gyárak után én megszoktam hogy nem rohangálunk ki szarni.
 

6 megjegyzés:

  1. nekem volt ott egy ismerösöm rakodonak vették fel reggel kezdett megrakták a kocsit és mikor induálra kész volt az auto a goré mondta hogy viszont látásra se pénz se poszto ingyen megrakta a kocsit na ennyit erröl is de van cegléden még egy nagyon brutális munka hely.ez egy kis maszek ugy hivják hogy Milus István a tethnic flex egyik bedolgozója na ott még a minimált se kapja meg az ember a körülmények meg hát a retek a patkény meg ami ezzel jár emozios vizek attól maksz börfertözést kapsz gépek életveszélyesek ez egy forgácsolo mühely cnc gépek vannak de olyanok hogy volt mikor a megmunkálni kivánt darab kirebült a gépböl nem jol zárt a szerszám de megesik az ilyen meg is büntették töb száz ezerrel de csak a kaput csinálta meg ugy hogy az zárva van mindig.egyszoval cegléden rendes tisztességes munkát találni,annyi rá az esély mint az 5-ös a lotton.

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!
    Sajnos valóban elkeserítő a munkavállalók helyzete, és reményt sem látok a javulásra.
    Mindenhol a leépülés-kizsákmányolás, dolgozz ingyen stb...
    Rengeteg a mondva csinált állás hirdetés (adat vadász), és túlnyomórészt még csak válaszra sem méltatnak.
    Így milyen jövőképe lehet szegény álláskeresőknek??
    Nincsenek nagy elvárásim, legalább annyit írhatnának, hogy: elolvasva!

    Az ilyen "kamucégekről" érdemes lenne egy mindenki számára elérhető FEKETELISTÁT készíteni.

    VálaszTörlés
  3. sziasztok nekem csak jo tapasztalataim vannak ebben a kft ben visza szeretnék menni:)

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok,
    Kifejezetten rossz tapasztalatom van az Aranyablakkal vásárlóként is.
    Nem a kért színű ajtókat szállították le. Jelentős eltérés van az ajtó és a tokok között. Nem ismerik el a reklamációt, a fotókat figyelmen kívül hagyják, nem hajlandók kijönni szemlézni sem. Áll az egész felújítás, nem tudunk beköltözni közben fizetjük az albérletet.
    Tisztességtelen banda.

    VálaszTörlés
  5. Nekem sincs jó tapasztalatom, toktoldók felét elfelejtették kiszállítani. késve megjött aztán egy kis vékony elemet ami egy nagy fix terasz ablakra kell kijukasztották szállítás közben és 4 hete pótolják de még nem sikerült legyártani, igy meg nem zárható az egész ház mert anélkül nem lehet betenni. Telefonon csak az üzletet tudom hívni ahonnan rendeltem de a gyárat nem, ha esetleg tudtok valami direkt számot a gyárhoz azt megköszönném, hogy tudjam én is csesztetni őket. sanyi

    VálaszTörlés

Hozzáfűznél valamit? Jobban tudod? Írd meg regisztráció nélkül!